Misschien interesseert dit jou...
Social media
Webdesign
Google Adwords
Conversie optimalisatie

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Wanneer je je website hoger in Google wilt hebben, is het belangrijk om aandacht te besteden aan SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Je kunt bij Go4estrategy een totaalpakket SEO ofnemen, of juist enkele deeldiensten. Hoe gaat het in z'n werk? Jij geeft aan op welk trefwoord je gevonden wilt worden in zoekmachines als Google of Bing. Wij onderzoeken waar voor jou de beste kansen en mogelijke resultaten via deze media liggen. We gaan werken aan hoge posities voor jou op het betreffende trefwoord.

Al na een periode van twee of drie maanden kunnen wij de eerste resultaten in kaart brengen. Op basis van deze resultaten geven wij opnieuw advies. Je kunt dan bepalen of je je doelen wilt aanpassen, of wilt blijven werken aan het al gekozen doel.

Zoekmachine optimalisatie

Uiteraard komt er meer bij SEO kijken dan alleen het optimaliseren op één trefwoord. Wij zoeken ook andere trefwoorden op, en analyseren waar de kansen liggen. Zo achterhalen we waar de doelgroep naar zoekt, hoe vaak zij daarop zoeken en wat de concurrentie doet op die gebieden. Met behulp van de gekozen trefwoorden schrijven we SEO teksten, waarvan de inhoud zeer belangrijk is. De inhoud moet aansluiten bij de zoekopdracht en te zorgen voor een hoge score. Tegelijkertijd moeten de teksten goed leesbaar zijn voor de bezoeker. Daarnaast geeft Google meer waarde aan je website wanneer er veel naar wordt gelinkt. Zodoende is het zinvol om ook hieraan tijd en aandacht te besteden. Zelfs de bedrijfsnaam die wordt gekozen kan hiervoor van belang zijn, omdat de bijbehorende domeinnaam hier vaak van afhankelijk zal zijn. Het is niet meer zo dat een domeinnaam perse het trefwoord moet bevatten waarop je gevonden wil worden, maar het zal wel degelijk helpen. Al was het maar omdat een bezoeker direct weet wat deze van je bedrijf kan verwachten.

Wil je meer weten over de zoekmachineoptimalisatie strategie van Go4estrategy, of heb je algemene vragen over zoekmachine optimalisatie? Laat het ons dan weten, vul ons contactformulier in. Meer info over zoekmachines kun je ook vinden op: