Misschien interesseert dit jou...
Social media
SEO (zoekmachineoptimalisatie)
Adverteren op Marktplaats
Conversie optimalisatie

Google Adwords

Door het plaatsen van een advertentie kun je ervoor zorgen dat jouw website altijd bovenaan (of rechts naast) de zoekresultaten van door jou bepaalde zoekopdrachten staat in zoekmachines als Google, Yahoo en Bing. Met name Google heeft in Nederland bij het online zoeken naar informatie een groot marktaandeel. Adverteren via het netwerk van Google is dan ook vaak het meest interessant om dat hier verreweg de meeste potentiele klanten zijn te vinden. Het is dan nog een afweging of de opbrengsten opwegen tegen de kosten. Een groter aandeel betekend namelijk ook meer concurrentie op populaire zoektermen. En meer concurrentie betekend ook hogere prijzen.

Google Adwords

Google Adwords is een dienst van Google waarmee je je Google advertenties kan inrichten. Je kunt eerst achterhalen hoe en hoe veel er gezocht wordt op termen waarin jij geïnteresseerd bent. Vervolgens kun je daarop je campagne inrichten. Je bepaalt zelf hoe veel je betaalt per klik op de advertentie. Dit staat uiteraard wel in verband met het aantal keren dat je advertentie getoond wordt.

Google Adwords adverteren

Google Adwords adverteren kan zorgen voor een optimaal rendement. Go4estrategy heeft jarenlange ervaring met het inrichten van deze campagnes en wij houden de ontwikkelingen op dit gebied al vanaf het begin bij. Gerichte campagnes met aantrekkelijke advertenties zijn hierbij van groot belang. Daarnaast moet je je Google Adwords campagnes continue analyseren, observeren en optimaliseren.

Google Adwords adverteren is echter niet de enige mogelijkheid van zoekmachine adverteren. Ook Yahoo Search Marketing is een mogelijkheid. Ook over deze dienst kunnen we je informeren. In ieder geval zorgen we voor meer bezoekers op je website, wat leidt tot meer conversie en zodoende het bereiken van je doel.