Misschien interesseert dit jou...
Google Adwords
Conversie optimalisatie
Advies op maat
Nederlandse boekhouder voor internationale ondernemers

Diensten

Er zijn veel verschillende manieren om een internetmarketingstrategie in te richten. Uiteraard wil je dit op een zo efficiënt en voordelig mogelijke manier doen. Een andere belangrijke factor daarbij is; wat gaat het je opleveren?

Internet marketing diensten van Go4estrategy

Om je strategie zo goed mogelijk in te richten kun je diverse internet marketing diensten afnemen. Het ene bedrijf is het andere niet, zodoende heeft niet iedereen hetzelfde pakket nodig. Daarom leveren wij onze diensten zowel afzonderlijk als in combinatie. We bepalen samen de doelstellingen en wij zorgen ervoor dat deze behaald worden. Indien gewenst kiezen wij voor jou de internet marketing diensten uit die hier het beste voor kunnen zorgen.

Begin alvast zelf!

Om te beginnen met internet marketing hoef je niet te wachten op een van onze diensten. Er zijn veel dingen die je alvast zelf kan doen. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van een Facebook of Google bedrijvenpagina of het aanvragen en aanleveren van content voor een nieuwsbrief. Denk ook alvast na of je openstaat voor adverteren of het plaatsen van banners op andere sites.

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen over onze internet marketing diensten of wil je graag wat extra hulp en ondersteuning bij je strategie? Neem dan contact met ons op.

Artikelen

Nederlandse boekhouder voor internationale ondernemers

Het internationale bedrijfsleven biedt talloze kansen, maar brengt ook complexiteiten met zich mee op gebied van belastingen, handelswetten en boekhouding. Nederlandse boekhouders die ervaring hebben met bedrijfsactiviteiten op internationale schaal kunnen waardevolle partners zijn voor internationale ondernemers.

Rol van de boekh

Lees meer...

Advies op maat

Heb je of wil je een website, maar ben je zelf ook wel thuis in de online wereld? Wil je zodoende veel zelf doen aan je website? Dan kun je Go4estrategy ook inschakelen als adviesorgaan. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je ons prima inschakelen voor hulp of advies. Uiteraard kun je ons ook voor de uitvoering inschakelen. Website advies ge

Lees meer...

Conversie optimalisatie

Iedere website kost geld. De een meer dan de ander. Hoe veel geld er in de website gaat is niet het belangrijkste. Wat de website je oplevert, dat is waar het omdraait. Gaat het nog niet naar wens? Wil je meer uit je website halen? Dan kan conversie optimalisatie iets voor jou zijn. Conversieoptimalisatie is het verbeteren van je website of p

Lees meer...

Webdesign

Go4estrategy heeft veel ervaring op het gebied van webdesign. Hier ligt namelijke onze basis. Wij hebben een portfolio van meer dan duizend websites. Wil je een of meerdere van onze ontwerpen zien? Vul dan het contactformulier in.

Bij Go4estrategy zijn gespecialiseerde webbouwers en webdesigners in dienst. Wij hoeven ontwerpopdrach

Lees meer...

Social media

Afhankelijk van je doelgroep, kan social media een onmisbaar instrument zijn voor je internetmarketing strategie. Mensen over de hele wereld zijn actief op social media kanalen zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Jongeren onder de 18 maken zelfs meer gebruik van sociale media dan dat ze TV kijken. Om deze belangrijke doelgroepen niet te verl

Lees meer...

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Wanneer je je website hoger in Google wilt hebben, is het belangrijk om aandacht te besteden aan SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Je kunt bij Go4estrategy een totaalpakket SEO ofnemen, of juist enkele deeldiensten. Hoe gaat het in z'n werk? Jij geeft aan op welk trefwoord je gevonden wilt worden in zoekmachines als Google of Bing. W

Lees meer...