Misschien interesseert dit jou...
7 tips voor bloggers
Advies op maat
SEO (zoekmachineoptimalisatie)
Social media

Conversie optimalisatie

Iedere website kost geld. De een meer dan de ander. Hoe veel geld er in de website gaat is niet het belangrijkste. Wat de website je oplevert, dat is waar het omdraait. Gaat het nog niet naar wens? Wil je meer uit je website halen? Dan kan conversie optimalisatie iets voor jou zijn. Conversieoptimalisatie is het verbeteren van je website of pagina's op je website, zodat je er meer rendement uit haalt.

Informeer vrijblijvend naar welke conversie optimalisatiemogelijkheden wij voor jouw website zien.

Wat is conversie?

Conversie is het percentage bezoekers dat uiteindelijk tot actie overgaat op je website. Actie is niet alleen de aankoop van een product, maar ook het invullen van een contactformulier, een e-mailsturen of een offerte aanvragen. De juiste site strategie is daaom van groot belang, want dat is waar de website om draait.

Veel bedrijven besteden nog niet genoeg aandacht aan conversieoptimalisatie. Uit een onderzoek van Econsultancy is gebleken dat van iedere 92 euro die er besteed wordt aan zoekmachineoptimalisatie, er slechts 1 euro naar conversie gaat. Go4estrategy zet zich wél op een professionele manier in voor conversie optimalisatie. Onze optimalisatie geeft inzicht in de prestaties van de online activiteiten en resulteert in stijgingen van conversiepercentages. Wij hanteren hierbij zowel een adviserende als uitvoerende rol.

Wil je weten wat onze aanpak is voor meer online omzet? Wij nemen een adviserende rol aan, van begeleiding tot uitvoering. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Wij delen de grootste knelpunten van je website direct met je.