Misschien interesseert dit jou...
Adverteren op Marktplaats
Webdesign
Social media
7 tips voor bloggers

Adverteren

Adverteren is de manier om aandacht voor je product of dienst te krijgen. Er zijn vele vormen van adverteren. De eerste advertentie vormen ontwikkelden zich via lokale uitgaves van krantjes. Op radio & tv kregen advertenties een geheel nieuwe vorm. Wie kent niet  de tv reclames van Bolletje, even Apeldoorn bellen of goeie moogle! Internet is het laatste nieuwe medium. Om meer verkeer en aandacht voor je website te krijgen, is online adverteren de optie. Door online te adverteren wordt je website zichtbaar. Online adverteren kan op een aantal mogelijke manieren. Wij zullen de meest gebruikte vormen noemen:

SEA: zoekmachine adverteren

Een andere vorm van online advertenties zijn zoekmachine advertenties. Dit zijn advertenties die bovenaan de zoekresultaten komen te staan. Hier betaal je voor. Belangrijk is wel om je te verdiepen in de technieken en mogelijkheden. Wil je geen geld weggooien aan verkeerde campagnes, schakel dan onze hulp in. Wij geven je een rapport van de zoekwoorden in je markt, de keuze uit 20 verschillende advertenties, een schatting van het aantal bezoekers dat we verwachten, een ROI overzicht en we beheren de online advertenties voor je.

Wij zorgen ervoor dat jij minimale tijd hoeft te investeren terwijl wij leads voor je product of dienst leveren. Indien gewenst bedenken wij ook een werkende campagne voor je. Wil je online adverteren, dan is het belangrijk dat je bedrijf de capaciteit heeft om leads op te volgen. Dit wil zeggen, minimaal 5 fulltime medewerkers in dienst, die uiteraard ruimte hebben voor nieuwe projecten.

Artikelen

Adverteren op Marktplaats

Een vorm van online adverteren die nog wat minder bekend is, is zakelijk adverteren op Marktplaats.

Over Marktplaats.nl

Marktplaats is opgericht in 1999 en richt zich volledig op rubrieksadvertenties. Marktplaats wordt dagelijks bezocht door 1,3 miljoen bezoekers die samen een divers aanbod aan nieuwe en gebruikte prod

Lees meer...

Google Adwords

Door het plaatsen van een advertentie kun je ervoor zorgen dat jouw website altijd bovenaan (of rechts naast) de zoekresultaten van door jou bepaalde zoekopdrachten staat in zoekmachines als Google, Yahoo en Bing. Met name Google heeft in Nederland bij het online zoeken naar informatie

Lees meer...