Misschien interesseert dit jou...
Social media
Conversie optimalisatie
SEO (zoekmachineoptimalisatie)
Nederlandse boekhouder voor internationale ondernemers

Adverteren op Marktplaats

Een vorm van online adverteren die nog wat minder bekend is, is zakelijk adverteren op Marktplaats.

Over Marktplaats.nl

Marktplaats is opgericht in 1999 en richt zich volledig op rubrieksadvertenties. Marktplaats wordt dagelijks bezocht door 1,3 miljoen bezoekers die samen een divers aanbod aan nieuwe en gebruikte producten kopen. Marktplaats brengt kopers en verkopers samen middels Marktplaats advertenties. Iedereen kan een advertentie plaatsen of producten verkopen.

Zakelijk adverteren Marktplaats

Als iedereen kan adverteren op Marktplaats, hoe zorg je dan dat juist jouw advertentie opvalt? Hier betaal je voor. Marktplaats biedt diverse advertentie- en verkoopmogelijkheden om bezoekers om te zetten in potentiële klanten voor je website of webshop. Zo kun je bijvoorbeeld je tekst advertentie of banner bovenaan een bepaalde rubriek laten plaatsen. Je betaalt alleen wanneer iemand op de  banner advertentie klikt. Een goede banner is natuurlijk wel essentieel. Ook is het mogelijk om alleen voor een betalende klant te betalen, via Marktplaats Aanbieding.

Marktplaats adverteren

Ben je geïnteresseerd in zakelijk adverteren op Marktplaats, maar weet je niet hoe je een campagne het beste kunt inrichten? Neem dan contact met onze online marketing experts op, zodat wij je hierbij kunnen helpen. Go4estrategy heeft reeds vele ervaring met Marktplaats advertenties, als sinds de oprichting. Maar ook met de vele andere online marketing instrumenten weten wij raad en kunnen wij je adviseren voor het juiste online gebruik. Op gebied van SEO en SEA marketing zijn we expert in Nederland. Neem dus direct contact op.